Popis

Šokové chladenie a mrazenie je najlepší spôsob ako predĺžiť životnosť potravín

Používané v:

Šokové Chladenie

  • Pekárňach
  • Cateringu
  • Mäsovýrobe
  • Pri výrobe zmrzliny
  • Pri výrobe cestovín
  • Pizzériach
  • Reštauráciach

Šokové Chladenie

Každé jedlo, ktoré sa uvarí a nechá pomaly vychladnúť stráca svoju najlepšiu kvalitu. Zariadenia pre šokové chladenie od spoločnosti Icematic dokážu znížiť teplotu v jadre produktu na +3°C. Rýchlosť takéhoto procesu je najdôležitejšia, aby sa zabránilo tvorbe baktérií, ku ktorému dochádza najmä pri teplotách medzi +65°C až +10°C. Konečným výsledkom je zachovanie kvality, farby a vône jedál, čo predlžuje ich životnosť na pultoch.

Šokové Mrazenie

Šokové mrazenie je najlepší spôsob ako uchovať jedlo na niekoľko mesiacov. Šokové zmrazovače od spoločnosti Icematic dokážu rýchlo zmraziť jedlo v jeho jadre na teplotu -18°C, vďaka výkonnému chladeniu a chladiacej teplote -40°C, čo zabraňuje makro-krištalizácii a dokonale zachová pôvodné vlastnosti jedál. Po rozmrazení jedlo nestratí žiadnu pevnosť, chuť a ani vodu.

graf sokove chladenie

st10

 

Séria ST je nová rada výrobkov týkajúcich sa šokového chladenia a mrazenia od spoločnosti ICEMATIC. Tieto zariadenia sú určené na zlepšenie kvality a organizácie práce. Veľký výkon, všestrannosť, jednoduché použitie a spoľahlivosť sú najdôležitejšie vlastnosti týchto výrobkov.

T20

 

Dizajn, skvelý výkon, jednoduchosť a ľahké čistenie sú najdôležitejšie vlastnosti  série T od spoločnosti ICEMATIC: Tieto zariadenia boli navrhnuté tak aby uspokojili potreby používateľov v komerčnom aj priemyselnom sektore potravinárstva.