Mäsovýroba

Mäsovýroba sa vyznačuje prísnymi hygienickými a technologickými štandardami.
Ponúkame vám chladiace technológie pre mäsovýrobu, ktoré spĺňajú všetko potrebné.

Základom každej mäsovýroby sú vhodne priestory spĺňajúce najvyššie štandardy a vhodná technológia chladenia a mrazenia.

Energio ponúka svojím zákazníkom výstavbu mäsovýroby za použitia sendvičových panelov spĺňajúcich najvyššie hygienické normy. Panely sú vhodné pre výstavbu chladených skladov, mrazený skladov, rozrábky, zrecích komôr, udiarní, soliarní, a nakoniec aj v administratívnej časti. Možnosť zvoliť si rôzne povrchové úpravy panelu ako napr. nerez, poplastovanie, dovoľujú jeho využitie aj v náročných podmienkach.

Chladiarenské dvere
pre mäsovýrobu

Ponúkame dvere pre všetky typy priestorov vo vašej prevádzke. Otočné, posuvné, chladiarenské, mraziarenské, poloizolačné, kyvné, protipožiarne, plastové.

Všetko sa ukončí hygienickými lištami na stenách, ale aj podlahách a priestory pre vašu mäsovýrobu alebo bitúnok sú pripravené.

Energio vám ponúka chladiarenské a mraziarenské technológie ktoré budú presne navrhnuté pre vašu prevádzku. Sklady chladené 0°C /+4°C, mrazené -18°C/-20°C, výrobné priestory +10°C/+12°C, dozrievarne s riadenou vlhkosťou.

PESTRÁ PONUKA PRODUKTOV PRE mäsovýrobu

Produkty využívané v oblasti mäsovýroby


ZAUJALA VÁS PONUKA riešení v mäsovýrobe?

Kontaktujte nás

Máte záujem o naše riešenia, alebo otázku ohľadom chladiacej techniky? Napíšte alebo zavolajte nám.