Mäsovýroba
Mäsovýroba sa vyznačuje prísnymi hygienickými a technologickými štandardami.
Ponúkame vám chladiace technológie pre mäsovýrobu, ktoré spĺňajú všetko potrebné.
Základom každej mäsovýroby sú vhodne priestory spĺňajúce najvyššie štandardy a vhodná technológia chladenia a mrazenia.
Energio ponúka svojím zákazníkom výstavbu mäsovýroby za použitia sendvičových panelov spĺňajúcich najvyššie hygienické normy. Panely sú vhodné pre výstavbu chladených skladov, mrazený skladov, rozrábky, zrecích komôr, udiarní, soliarní, a nakoniec aj v administratívnej časti. Možnosť zvoliť si rôzne povrchové úpravy panelu ako napr. nerez, poplastovanie, dovoľujú jeho využitie aj v náročných podmienkach.
Chladiarenské dvere
pre mäsovýrobu
Ponúkame dvere pre všetky typy priestorov vo vašej prevádzke. Otočné, posuvné, chladiarenské, mraziarenské, poloizolačné, kyvné, protipožiarne, plastové.
Všetko sa ukončí hygienickými lištami na stenách, ale aj podlahách a priestory pre vašu mäsovýrobu alebo bitúnok sú pripravené.
Energio vám ponúka chladiarenské a mraziarenské technológie ktoré budú presne navrhnuté pre vašu prevádzku. Sklady chladené 0°C /+4°C, mrazené -18°C/-20°C, výrobné priestory +10°C/+12°C, dozrievarne s riadenou vlhkosťou.

NAŠE NAJNOVŠIE REALIZÁCIE V CHLADIARENSTVE
Referencie v oblasti mäsovýroby

PESTRÁ PONUKA PRODUKTOV PRE mäsovýrobu
Produkty využívané v oblasti mäsovýroby
-
Chladiarenske boxy na mieru
Chladiarenske boxy sú navrhované na mieru pre konkrétneho zákazníka tak, aby spĺňali jeho požiadavky. Chladiace boxy, ktoré si dávajú zákazníci robiť na mieru, slúžia najčastejšie pre skladovanie potravín, mäsa, polotovarov, hotových jedál, ovocia a zeleniny liečiv, atď.
-
Protipožiarne chladiarenské a mraziarenské dvere
Vysokokvalitné materiály, dokonalé spracovanie a neprekonateľná rozmanitosť produktov umožňuje výrobcovi COOOL IT vyjsť v ústrety vysokým očakávania zákazníkov aj v tejto oblasti.
Všetky protipožiarne dvere, ktoré ponúkame prešli dôsledným testovaním a spĺňajú DIN4102 a DIN EN 1634-1 štandardy.
-
Kondenzačné jednotky
Jedným z osvedčených zdrojov chladu sú kondenzačné jednotky s výkonom od 1-90kW a rozsahom odparovacích teplôt od +15 °C až do -50 °C.
Kondenzačné jednotky sa využívajú pri komerčnom chladení, chladiacich a mraziacich skladoch, potravinárskom a spracovateľskom priemysle, pri priemyselných aplikáciách, chladení výrobných a technologických priestorov atď.
-
Chladenie kvapalín
Na svete je niekoľko spôsobov ako získať chladenú vodu. Strojové chladenie kvapalín – Chillery – sú najviac preferovaným riešením.
Účinné a spoľahlivé chladenie kvapalín umožňuje zvýšiť produktivitu a životnosť zariadenia a znižuje tak náklady na výrobné procesy. Naša spoločnosť v tejto oblasti spolupracuje s firmami ako JDK a TECNOMAC.
Najčastejšie používané jednotky pre chladenie kvapalín od spoločnosti JDK sú rady WHE, WDE a WTE, ktoré pracujú s uzavretým okruhom chladenej vody.
-
Výrobníky ľadu
Ľad má veľmi veľa využití. Používa sa najčastejšie na konzerváciu a vystavovanie čerstvých rýb určených na predaj, ďalej na prípravu miešaných nápojov v reštauráciách a baroch alebo sa s nim môžeme stretnúť v SPA.
S ľadom sa môžeme stretnúť aj pri výrobe mäsových produktov alebo pekárenských výrobkov na schladzovanie zmesi, ale taktiež aj v nemocniciach.
-
Multi chladiace boxy
Modulové panely vhodné na umiestnenie chladiacich boxov do supermarketov a stredne veľkých skladov. Panely sú vyrábané z vysoko kvalitných materiálov prvej triedy na automatických linkách.
-
Posuvné chladiace dvere
Séria posuvných chladiacich dverí SC je vhodná pre pozitívne ako aj negatívne teploty.
-
Riadenie a monitoring
V začiatkoch chladenia boli veľmi jednoduché systémy zvyčajne s jednoduchým chladiacim okruhom s jedným kompresorom. Zariadenia boli jednoduché na nastavenie a prevádzku.
Dnešné požiadavky na spoľahlivé, hospodárne a bezpečné riadenie chladiacej technológie vyžaduje komplexnú znalosť v oblasti chladenia a mrazenia.
