Chladiarenské riešenia
Chladiarenské riešenia priestorov, skladov či hál. Ponúkame riešenia na mieru
pre rôzne odvetvia priemyslu. Zistite, čo všetko dokážeme vychladiť!
Návrhy a realizácie chladených či mrazených skladov a hál. Ponúkame riešenia pre logistické centrá aj pre menšie sklady, či časti skladov.
Mäsovýroba sa vyznačuje prísnymi hygienickými a technologickými štandardami. Ponúkame vám chladiace technológie pre mäsovýrobu, ktoré spĺňajú všetko.
Chladenie mlieka pri jeho spracovaní je dôležitou súčasťou mliekarenskej výroby. Ponúkame chladiace zariadenia pre mliekarne a producentov mlieka.
Naša spoločnosť vám ponúka produkty a riešenia pri zariaďovaní vašej predajne na predaj potravín alebo šikovné riešenia pri rekonštrukcii vašej obchodnej prevádzky.
Skladujte ovocie a zeleninu v chladených skladových priestoroch. Ponúkame chladiace zariadenia pre uchovanie čerstvosti vášho ovocia a zeleniny.
Chladiarenské stroje a zariadenia pre potravinársky priemysel, pivovary, vinárstva a potravinovú výrobu. Riešenia pre každú potravinársku technológiu.
Chladenie v zdravotníctve vyžaduje vysoké nároky a rozmanitosť chladiarenských riešení. Ponúkame chladenie operačných sál, či riešenia pre laboratóriá.
Ponúkame riešenia pre chladenie a mrazenie výrobkov a polotovarov v pekárenskej výrobe. Zariaďte si pekáreň s našimi chladiacimi zariadeniami.
Adiabatické chladenie ochladzuje čerstvý vzduch pomocou odparovania vody. Táto prírodná metóda umožňuje účinné a ekologické chladenie. Pri adiabatickom chladení sa na chladenie priestorov používa 100 % čerstvý, filtrovaný a čistý vonkajší vzduch. Tým sa podstatne zlepšuje kvalita vzduchu.
Poradenstvo a vzdelávanie
Medzi naše služby patrí aj poradenstvo a vzdelávanie v oblasti technologického riešenia. Na túto službu kladieme veľký dôraz.
Aj vďaka našim službám a vzdelávaniu dosahujeme s chladiarenskou technológiou vynikajúce výsledky. Vďaka tomu máme zaručenú spokojnosť a vernosť našich zákazníkov.
Naučíme Vás:
- Ako fungujú jednotlivé technológie
- Prečo a ako využívať danú technológiu
- Aké sú optimálne podmienky pre ich využívanie