Šokové chladenie

Šokové chladenie a mrazenie je najlepší spôsob, ako predĺžiť životnosť potravín. Jeho použitie nájdeme v pekárňach, cateringu, mäsovýrobe, pri výrobe zmrzliny, pri výrobe cestovín, v pizzeriách a reštauráciách.

Šokové chladenie

Každé jedlo, ktoré sa uvarí a nechá pomaly vychladnúť stráca svoju kvalitu. Zariadenia pre šokové chladenie od spoločnosti Icematic dokážu znížiť teplotu v jadre produktu na +3°C.

Rýchlosť takéhoto procesu je najdôležitejšia, aby sa zabránilo tvorbe baktérií, ku ktorému dochádza najmä pri teplotách medzi +65°C až +10°C. Konečným výsledkom je zachovanie kvality, farby a vône jedál, čo predlžuje ich životnosť na pultoch.

Šokové mrazenie

Šokové mrazenie je najlepší spôsob ako uchovať jedlo na niekoľko mesiacov.

Šokové zmrazovače od spoločnosti Icematic dokážu rýchlo zmraziť jedlo v jeho jadre na teplotu -18°C, vďaka výkonnému chladeniu a chladiacej teplote -40°C, čo zabraňuje makro-kryštalizácii a dokonale zachová pôvodné vlastnosti jedál. Po rozmrazení jedlo nestratí žiadnu pevnosť, chuť a ani vodu.

Séria T

Dizajn, skvelý výkon, jednoduchosť a ľahké čistenie sú najdôležitejšie vlastnosti série T od spoločnosti ICEMATIC: Tieto zariadenia boli navrhnuté tak aby uspokojili potreby používateľov v komerčnom aj priemyselnom sektore potravinárstva.

Séria ST

Séria ST je nová rada výrobkov týkajúcich sa šokového chladenia a mrazenia od spoločnosti ICEMATIC. Tieto zariadenia sú určené na zlepšenie kvality a organizácie práce. Veľký výkon, všestrannosť, jednoduché použitie a spoľahlivosť sú najdôležitejšie vlastnosti týchto výrobkov.


ZAUJAL VÁS TENTO PRODUKT?

Kontaktujte nás



    Tento formulár je chránený technológiou reCAPTCHA od spoločnosti Google.
    Zmluvné podmienky a Pravidlá ochrany súkromia.

    Odoslaním formulára potvrdzujete, že ste si prečítali a porozumeli ste zásadám spracúvania osobných údajov prevádzkovateľom